Nástroje pro usnadnění přístupu

Skip to main content

VETTA

VETTA

VETTA je unikátním balicím strojem výrobního závodu BG PACK, který dlouhodobě následuje koncept “ALL IN ONE”.

Příznačným pro tento koncept je marketingová orientace balíčků. BG PACK využívá systém příčné svařovací jednotky, kterou lze díky revolučnímu konceptu natočit až o 90° a řadu dalších technických vylepšení, které umožňují stroji VETTA vyrábět širokou škálu různých a inovativních balíčků, a to s rychlou změnou formátu.

Stroj je schopen produkovat do 100 standardních balíčků za minutu (v závislosti na rozměrech a povaze produktu).

Produkty
Vhodné pro balení sypkých produktů (brambůrky/lupínky, bonbóny a mnoho dalších) a všech druhů potravinových výrobků, které nejsou určeny pro jednorázovou spotřebu.

Polštářkové balíčky




Balíčky s plochým dnem

 

Speciální typy balíčků

VETTA ZIP: aplikuje ZIP na standardní polštářkové balíčky se 3 sváry, nebo na balíčky se spodním založením, plochým dnem nebo balíčky se 4 sváry po délce balíčku s plochým dnem (STEELO PACK).

TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA:

ALL IN ONE: Vetta je Form Fill Seal stroj, který je výjimečný svou všestranností, neboť nabízí možnosti “nekonečné škály balicích stylů” v jednom systému. VETTA může nabídnout až 28 různých stylů balíčku, od standardního polštářkového balíčku, stojaté balíčky, balíčky s EUROOTVOREM, až po funkční balíčky s možností opětovného uzavření.

Uživatelsky přívětivý stroj: twin-axiální střídavé motory řízené PLC s přehlednou barevnou dotykovou obrazovkou a unikátním software založeném na systému Windows NT s cílem poskytnout co největší usnadnění každé fáze programování.

Vetta

Čištění: v několika málo minutách může být stroj zcela vyčištěn, dokonce i v nejobtížnějších oblastech, z nichž všechny jsou snadno dosažitelné, přístupné a/nebo vyjímatelné.

Otočná konstrukce příčného svařování: změna formátu je možné během několika minut. Otočná konstrukce příčného svařování umožňuje vysokou variabilitu, přičemž umožňuje realizovat až 28 proměnných možností balení.

Kompletní a integrované linky: VETTU lze kombinovat s řadou kombinačních vah MBP (PFM GROUP), kdy je každý aspekt komunikace a integrace systému brilantně vyřešen. Tímto způsobem je zajištěna zvýšená úroveň spolehlivosti, přesnosti a zvýšené průměrné produktivity.

Široká škála volitelných opcí:

  • Váhové a objemové dávkovací systémy.
  • Sestavy přívodních dopravníků.
  • Verze Nerezová ocel AISI 304.
  • POLY verze pro balení do L.D.PE fólie.