Nástroje pro usnadnění přístupu

Skip to main content

BG 2800 – 4800

BG 2800 – 4800

BG 2800-4800 je unikátní stroj k produkci FLOW-PACK balíčků se třemi sváry, které mají dokonalý vzhled.

Tento model je určen pro vysokokapacitní ​​balení do ochranné atmosféry (MAP), přičemž jsou produkovány hermeticky zatavené, kompaktní, bezchybné balíčky té nejvyšší kvality, což je ideálním řešením pro marketingově orientované klienty, pro které je vzhled balení nejvyšší prioritou.

Výrobky
Všechny druhy potravin, u kterých se nepředpokládá jednorázová spotřeba. Možnost opětovného uzavření balíčku zaručuje dobrou ochranu a čerstvost výrobku, ale také nemalou výhodu pro finálního spotřebitele.

EasyP2260005

TECHNICKÉ RYSY

Čištění: Stroj lze kompletně vyčistit v průběhu pouhých několika minut, a to i v nejobtížněji dostupných oblastech. Většina úseků je snadno dostupná a/nebo vyjímatelná. Všechny části, které přichází do přímého kontaktu s produktem, jsou vyrobeny z nerezové oceli AISI 304.

Vícenásobné příčné svařovací čelisti: Vysoký tlak a prodloužená doba svařování jsou unikátními rozlišovacími faktory exkluzivního rotujícího systému s vícenásobnými čelistmi balicího stroje BG PACK. Materiál zůstává v prostoru mezi jednotlivými čelistmi bezchybně napjatý, čímž je garantován maximálně estetický vzhled balíčku (bez překladů a zvrásnění). Každá čelisti má nezávislé ovládání teploty. V případě, že se teplota některé z čelistí pohybuje mimo zvolený rozsah, stroj se automaticky zastaví s vadnou čelistí v poloze pro rychlé odstranění.

Uživatelsky přívětivý: PC s dotykovým panelem barevné obrazovky a příslušným softwarem na bázi Windows poskytují maximální jednoduchost v každé fázi programování.

Rychlá montáž / demontáž jednotlivých čelistí svařovacího systému: Formát lze změnit během několika minut. Čelist se automaticky uvolní ze své základny, přičemž ji lze velmi snadno vyjmout pomocí nástroje dodávaného se strojem. Její přemístění je stejně snadné a automatické.

Extrémní mnohostrannost a vysoce operativní produktivita, spolu s garancí zcela vzduchotěsného zatavení: vlastnosti, které jsou nezbytné pro MAP balení.

Vysoký výkon: Až 160 balíčků za minutu, a to díky systému rotujících vícenásobných svařovacích čelistí s prodlouženým intervalem svařování (až 22 čelistí), výsuvným nožům, a také díky speciálnímu podélnému svařování, které poskytuje hladký a velmi precizní svár. Nejmodernější elektronika pro přesné řízení centrování potištěného obalového materiálu s ohledem na produkt.

Výhody znovu uzavíratelného balení:
MAP: umožňuje balení do ochranné atmosféry s maximální bezpečností.

Jednoduchá manipulace: balíček lze velmi snadno otevřít, a to bez nutnosti použití řezného nástroje.

Funkční charakteristiky: opětovné uzavření balíčku je předpokladem pro balení produktů, u nichž se nepředpokládá jednorázová spotřeba.

Ochrana: opětovné uzavření balíčku umožňuje izolaci a ochranu výrobku, čímž napomáhá prodloužit jeho trvanlivost od okamžiku, kdy byl otevřen.

Informace: větší tisková oblast pro poskytování informací pro spotřebitele a pro podporu prodeje výrobku.