
Mod. 110-TRA
Pásový kráječ pro odkůrkování toustového chleba.
Kráječ Brevetti Gasparin Mod. 110-TRA je vhodným řešením pro odstraňování kůrky ze čtyř stran bochníků toustového chleba pomocí kontinulních pásových nožů. Tento typ výrobků se pro různé recepty (sladké i slané), přičemž všechny plátky mají stejný tvar a jsou tak ideální pro elegantní servírování, chléb bez kůrky je velmi oblíbený zejména u dětí, děti často kůrku nejedí, takže vzniká méně odpadu, dobře se tvaruje, dá se rolovat bez lámání.
Tento model je navržen pro připojení k automatickým dávkovacím systémům a kombinaci s následným balicím strojem.
Kráječ Mod. 110-TRA spřažený s kráječem Mod. 2000 a balicím strojem BREVETTI GASPARIN Mod. COR 5TT Box Motion
Typické rysy stroje
- Kontinuální řezací pásová hlava instalovaná na vyvážených kladkách pro vynikající přilnavost; má dvě stanice: první pro krájení horizontálních kůrek a druhou pro krájení vertikálních kůrek.
- Vstupní a výstupní dávkovací pásy; horní pás s nastavitelnou výškou, který drží produkt na místě a doprovází jej k nožům, a spodní pás s bočními vodítky.
- Nezávislé nastavení výšky a hloubky řezu každého nože.
- Rychlost posuvu transportního pásu nastavitelná pomocí invertoru.
- Elektrický panel s centralizovaným ovládáním, emergency napájením podle předpisů a ochranná mřížka z nerezové oceli.
- Robustní ocelová nosná konstrukce.
Detaily kráječe BREVETTI GASPARIN Mod. 110-TRA
Volitelné příslušenství
- Pneumatické napínání nože.
- Predispozice pro aspirační systém drobků.
- Verze z nerezové oceli.
Výsledný produkt kráječe BREVETTI GASPARIN Mod. 110-TRA